MAGAZİN / ARKA SOKAKLAR 241. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar 241. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Ekip, genç bir kızın katillerinin peşinde
Ekip, deniz kenarında cesedi bulunan Gül adlı genç kızın katillerinin peşine düşüyor.

Dizilerde figüranlık yapan, işçi emeklisi Kazım 'ın kızı Gül 'ün, deniz kenarında, balıkçılar tarafından cesedi bulunur. Kızın cesedinin bulunduğu sırada üzerinde olan kıyafetler, kendisinin alamayacağı kadar pahalı, lüks ve ünlü bir markadır.

Rıza Baba ve ekip, kıyafetlerin satıldığı mağazadan ve dizi setinden aldıkları bilgilerle Gül 'ün katilinin peşine düşerler. Gül 'ün cesedinin başında muhabir Tolga ile karşılaşırlar. Tolga aslında magazin muhabiridir. Ama işler yoğun olduğu için polis muhabirliğinde de çalışmaktadır.

Gül 'ün cesedini gördüğünde kızı tanıdığı fark eder. Çünkü bir önceki akşam ünlü playboy Alper 'in yanında görmüştür, hatta fotoğraflarını çekmiştir.

Tibet 'in koşu Sonrası idrar tahlili vermesi gerekmektedir. Ancak soğuk algınlığı nedeniyle çok sayıda antibiyotik içmiştir. Antibiyotikleri yeni içtiği içinde dopingli çıkmaktan korkmaktadır.

Bu yarıştan Sonraki koşu çok önemlidir ve Londra 'da yapılacaktır. Durumun ciddiyetini Zeliha 'ya anlatır. En Son bulunan çözüm şudur. İdrarı Zeliha verecektir. Zeliha arkadaşı Nur ile birlikte koşu Sonrası idrar örneğini verirler.

Çıkan Sonuç laboratuvardakileri şaşkına çevirir. Çünkü çıkan Sonuca göre Tibet hamiledir. Tibet bir hışımla laboratuvardan çıkıp Hüsnü 'lerin evinin yolunu tutar. Evde herkes Zeliha 'nın hamile olduğunu zannedince kıyamet kopar.