MAGAZİN / ŞENAY AKAY BEYAZ GAZETEYİ ZİYARET ETTİ

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Mahşet'e konuk olan ünlü manken Şenay Akay ve Usta Gazeteci MGD Onursal Başkanı Nurettin Soydan Tayyar Işıksaçan'ın sorularını yanıtladılar. Türkiye gündemini ve sanat dünyasında ki son dakika haberlerini değerlendiren konuklar, oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundular.

BEYAZ GAZETE KAMÇILIYOR
Beyaz Gazete İstanbul Ofisini ziyaret eden ünlü manken Şenay Akay, Çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beyaz Gazete' yi uzun zamandan beri okuduğunu söyleyen Akay, 'Bu bir iltifat değil Beyaz Tv ve Beyaz Gazete medya dünyasını kamçılayan güç oldu.

Yaptığı tarafsız ve ilkeli haberleri ile başta biz mankenler ve sanat dünyasının imdadına yetişti, Bu işe emek veren herkese teşekkür ediyorum. Lütfen kendinizi bozmadan böyle devam edin, çünkü ben yeni güne Beyaz Gazete ile başlıyorum. Gerek kendimle gerekse camiamla ilgili en yeni haberleri Beyaz Gazete'den takip ediyorum'dedi.

14 YAŞINDA MANKEN OLDUM
Podyumlara ile 14 yaşında tanıştığını belirten Akay, 'Meslek hayatımda çok başarılı günler geçirdiğime inanıyorum. Meslegimle ilgili çelişkilerim ve unutulmak gibi korkularım olmadı.

Elbette ben de hatalar yapmışımdır. Zaten dünyada hata yapmayan insan yoktur. Yaşadığım sürece öğrenmeye ve hata yapmaya mecburuz. Yaptığım hiç bir şeyden pişmanlık duymadım desem yeridir.

Ben manken olarak bu aleme girdim hala mankenim. Bu işe manken olarak ve sosyal içerikli programlarla devam edeceğim. Topluma vermem gereken çok önemli örnekler ve mesajlarım olacak'dedi.

ESKİDEN KALİTE VARDI
Podyumlarda boy gösteren bir çok mankenin oyuncu olmasına saygı duyduğunu belirten Şenay Akay, 'Eğer bir yerde sıkıntı varsa o yerde bulunan insanlar başka yere geç öderler.

Bizim mankenlik aleminde demekki işler çok azaldı ve gereken ilgi olmadığından dolayı bir çok bay ve bayan manken dizilere transfer oldular. Ben de bir iki sinema film ve Komedi Dükkanında rol aldım ve oyunculuk yaptım. Şu anda bir çok teklifler var.