DİZİ / YETİM GÖNÜLLER 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Yetim Gönüller Dizisi 4. Bölüm özeti:

Başrollerini Gürkan Günal ve Yağmur Ün ' ün oynadığı Yetim Gönüller, iki yetim olan Asya (Yağmur Ün) ile Teğmen Kerem (Gürkan Günal) ' in hayat hikayesini konu alıyor. Aynı duygularla büyüyen ancak farklı hayat hikayeleri olan iki yetimin dramının anlatıldığı dizi sürprizlerle dolu dördüncü bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

Kerem ' in aniden bayılmasıyla silahı eline alan Asya, kocasının intikamını almak için silahı Kerem ' e doğrultur. Ancak bu sırada öldürülen kocası ile ilgili gerçeği öğrenen Asya ' yı artık yeni bir sürpriz bekler. Diğer bir yanda Beşir ' in oğlu Suriyeliler tarafından öldürülür.

Bu durum Beşir ' i çok öfkelendirir ve yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Asya ' nın peşine düşer. Suriyelilerin de Asya ' nın peşine düşmesiyle büyük bir kovalamaca yaşanır. Önce davranmaya çalışan Beşir, hazırladığı bir oyunla Asya ' yı tuzağına çekmeyi planlar.

Yetim Gönüller, dördüncü bölümüyle 29 Ekim Çarşamba günü saat 21.00 ' de Samanyolu TV ' de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Yetim Gönüller dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölüm'ünde neler olacak? Yetim Gönüller dizisi 4. Bölüm fragmanı izle... Yetim Gönüller 4. Bölüm'ü ile Çarşamba Akşamı Samanyolu TV'de..