DİZİ / YER GÖK AŞK 67. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Yer Gök Aşk dizisinin 67. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Havva konakta Yusuf’tan bir cevap beklemektedir; ama Yusuf ona istediği cevabı vermeyince yıkılır. Yusuf’u kaybetme korkusu, Havva’nın yanlış adımlar atmasına neden olacaktır. Münevver Havva’nın yaşadığını öğrenince, olanlara inanamaz.

Celal’den duyacakları ise onu şoke edecektir. Münevver, hayatında bir dönüm noktasına gelmiştir; Celal onun sığınacağı tek limandır artık. Yılmaz, Bade’nin Havva’yı vurduğunu öğrenir. Olaylar iyice çığırından çıkmıştır.

Sonunda Hamiyet’in planını kabul eder. Ancak önemli bir şartı vardır; Hamiyet bundan hiç hoşlanmayacaktır. Bade, Havva konağa geldikten sonra akli dengesini yitirmiş gibidir. Yusuf bir psikolog çağırınca, sırrının ortaya çıkmasından çok korkar.

Ne var ki, bu durum da Bade’nin lehine çalışacaktır. Remzi Şeref’i kendisiyle gitmeye razı edemez. Olanları çok umursamayan Remzi’nin keyfi, alacağı bir telefonla yerle bir olacaktır. Havva, Hamiyet ve Yılmaz’ın planını duyunca çok şaşırır.

Bütün düğümler Cüneyt’te çözülecektir. Havva hayatının en önemli kararlarından birini almak zorundadır artık. Cüneyt bir umutla Havva’yı görmeye gelir. Ancak duyacakları onu çok sarsacaktır. Kapıdan çıktığında, onu daha kötü bir sürprizin beklediğini görecektir.