DİZİ / ULAN İSTANBUL 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ulan İstanbul Dizisi 19. Bölüm özeti:

Nevizadeler ' den oyun içinde oyun
Nevizadeler, hem parayı kurtarmak, hem de kimliklerini açık etmemek için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalıyor.

Ceyhun ve ailesine yine en umulmadık zamanda sobelenen Nevizadeler, durumu nasıl toparlayacaklarını bilemezler. Kandemir ' in körlüğüne inandırıcı bir sebep uyduran çete, bu sefer de, iyiliklerin anası Şehriban ' ın yakın ilgisine maruz kalırlar. Dünürlerini bu durumda yalnız bırakmak istemeyince, ailece yanlarında kalmaya karar verirler. İki aile geceyi aynı otelde birlikte geçirecektir.

Maşuka bir an olsun Kandemir ' i yalnız bırakmazken, Ceyhun da Derya ' nın peşine düşer. Odalar arasında yoğun bir trafik yaşanır.

Çete, operasyonu tamamlayıp bir an önce evlerine dönmek isterken, farkında olmadan Sevilay ' a yakalanır. Neler olduğunu anlamaya çalışan Sevilay, kendisine kurulan tezgaha karşılık verebilmek için çetenin peşine adamlarını takar. Elindeki sahte isimle mahallede araştırma yapan adamlar, gördükleriyle neye uğradıklarını şaşırırlar.

Sevilay ' ın şantajlarına dönmemesinden şüphelenen çete sonunda durumu fark eder. Nevizadeler hem parayı kurtarmak hem de kimliklerini açık etmemek için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalır. Mahalleye geldikleri ilk günden beri Nevizadeler ' e şüpheyle bakan Esra, pavyon operasyonuna katılır. Ancak baskına gittikleri mekan, Yaren ' in eski iş yeridir.