DİZİ / ÜÇ ARKADAŞ 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Üç Arkadaş Dizisi 2. Bölüm özeti:

Gülperi'nin kasabaya dönmesine razı olmayan üç arkadaş, ameliyatını yaptırmayı üstlenirler ve bunun için söz verirler. Tabii kendilerini zengin ve köşkte yaşayan insanlar gibi tanıttıkları için Gülperi de bunu kabul eder.

Üç arkadaş, Gülperi'ye verdikleri sözü tutmak için, köşk sahiplerine ve mahalleliye yakalanmadan para bulmak zorundadır. Üç arkadaş bir haftada bu parayı toplayabilecek mi? Gülperi'yi ameliyat ettirmeyi başarabilecek mi?

' Arkadaşlar, karanlıkta yol gösteren yıldızlardır. ' Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç sıkı dost Murat, Kısmet, Rıza... Üç arkadaşın yolu bir gün güzeller güzeli Gülperi ile kesişiyor... Sıcak, sevgi dolu bir hikâye başlıyor...

Süreç Film yapımcılığında çekilen dizinin başrollerinde; Hakan Yılmaz (Murat), Leyla Feray (Gül Peri), Burak Hakkı (Galip), Anıl İlter (Kısmet), Bülent Seyran (Rıza), Mehmet Gürhan (Sedat), Ayçin İnci (Jülide) yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Tarkan Karlıdağ yapıyor...

Gülperi, kasabada yaşayan, gözleri görmeyen bir genç kızdır. Ailesini küçük yaşta kaybeden Gülperi, üvey annesi ve üvey kız kardeşiyle yaşamaktadır. Gülperi yıllar sonra, babasından kendisine kalan zeytinliğin satılmasıyla ameliyat olabileceği parayı bulmuştur fakat üvey annesi Gülperi'nin ameliyat olmasını istemez.

Durumu anlayan Gülperi, kendisine ait parayı gizlice alıp, ameliyat olmak için İstanbul'a gider. Gülperi İstanbul'a geldiği gün başına gelmeyen kalmaz. Ameliyat parasından da olur. İstanbul'da yapayalnız kalır ve nereye gideceğini bilemez.

Her şeyden umudunu kesip hayattan vazgeçtiği anda Gülperi'nin karşısına hayatını değiştirecek olan ' Üç Arkadaş ' çıkar. Yetimhanede büyümüş ve hayallerinin peşinden koşan bu üç arkadaş, hayatlarındaki bütün sorunlara rağmen Gülperi'yi de aralarına alırlar. O geceden sonra hem Gülperi hem de üç arkadaş için hiçbir şey aynı olmayacaktır.