DİZİ / SANA BİR SIR VERECEĞİM 26. BÖLÜM FOTO GALERİ

Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi 26. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sana Bir Sır Vereceğim'de bu hafta Aylin ' in ölümü herkesi derinden etkiler. Sana Bir Sır Vereceğim 26. bölüm fragmanında Tilki tüm umudunu kaybeder. Sana Bir Sır Vereceğim 26. bölüm fragmanında Artık hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır.

Sana Bir Sır Vereceğim 26. Bölüm özeti 12 Ocak Pazar 19.30

Hiçbir Şey, Eskisi Gibi Olmayacaktır
Aylin ' in ölümü herkesi derinden etkiler. Olayların üzerinden haftalar geçmesine rağmen ailenin acısı hafiflememiştir. Tilki ' nin evi terk etmesiyle dertlerine bir yenisi daha eklenir. Artık hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır.

Tilki Tüm Umudunu Kaybeder
Tilki, hayata dair tüm umudunu kaybetmiştir. Tek amacı bir an önce Aylin ' e kavuşmaktır. Ölümü kendisine bir çıkış yolu olarak görmektedir. Bunun için de sürekli başına bela açmaktadır. Mehmet geçinmek için yeni bir iş ararken, Burak da aile bütçesine katkıda bulunmak için çalışmaya karar verir.

Savaş, Duru'nun İntikamını Alacak Mı?
Burak ' ın yeni işi onun için güzel tesadüflerin de kapısını aralar. Levent ile Meltem yeni ve özgür hayatlarına ayak uydururken, Savaş da hala olayların etkisini üzerinden atabilmiş değildir. Tek istediği hapishanedeki Büyük Abi ' yi öldürüp Duru ' nun intikamını almaktır. Bunun için hayatını tehlikeye atacak bir plan yapar.

Deniz, Tilki'nin Karşısına Çıkar
Tilki yine başını belaya soktuğu sırada karşısına Deniz çıkar. Tilki ile karşılaşmaları tesadüf gibi görünse de Deniz aslında her şeyi önceden tasarlanmıştır. Deniz Aylin ' in ölmediğini iddia eder. Bunu ispat etmeden önce Tilki ' ye tehlikeli bir teklif sunar.

Sana Bir Sır Vereceğim 25. bölümde neler yaşanmıştı:

Tilki Ve Savaş, Büyük Abi ' yi Vuracak Mı?
Aylin babası Büyük Abi ile anlaşma yapar. Ailesini rahat bırakırsa Aylin Büyük Abi'nin yanında kalacaktır. Bu anlaşmadan habersiz harekete geçen Tilki ve Savaş, Büyük Abi ' yi köşeye kıstırmayı başarır. Savaş, Duru ' nun intikamını almak için kararlıdır. Ancak Aylin, Savaş ve Tilki'yi durdurmaya çalışır. Tam bu sırada Büyük Abi'nin yaptığı oyun herkesin planlarını altüst edecektir.

Mehmet Vurulur
Mehmet çocukları kurtarmaya çalışırken Büyük Abi'nin adamları tarafından vurulur. Bunu öğrenen Esra önemli bir karar vermek zorunda kalır. Ancak bu karar ona pahalıya mal olur. Tüm bu yaşananların sonucunda Büyük Abi ' nin korkunç gerçek planı artık su yüzüne çıkar. Ne yazık ki, herkesi kabullenmesi güç büyük bir acı beklemektedir...