DİZİ / RUHUMUN AYNASI 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ruhumun Aynası Dizisi 4. Bölüm özeti:

Kemal, Elçin ' in kalbini giderek daha çok çarptırırken, Bora da sağlam bir rakip olduğunu anladığı Kemal ' i tartıp düelloya hazırlanır. İçten içe yeni düştüğü bu aşkla cebelleşen Kemal, eski yarası Arzu ' nun tekrar ortaya çıkışını da sindirmeye çalışır.

Kavga yumağı içinde büyüyen Erkan ' ın yaşadığı travmanın son anda farkına varılmış ancak olanlar olmuştur. Aile Erkan ' ın derdine düşer. Çetin, Ebru ' yla arasındaki “ben sana hayran, sen cama tırman” durumunu değiştirmek için türlü taklalar atar.

Cengiz, Gülpare ' nin gönlünü almak için boyundan büyük bir sürprize kalkışır. “Azgın Teke Sendromu”ndan muzdarip Cevdet ile peşindeki İnci ' nin maceraları devam eder. Kızı yaşında bir kadına kalbini kaptırdığı anlaşılan Cevdet ' in, kızı Elçin ' in kalbindeki tahtı sarsılır.

Elçin ' i Kemal ' den kıskanan Bora, karşısına çıkan Arzu ' ya doğru attığı küçük bir adımla bilmeden Altan ' ın tehlikeli radarına takılır. İki aşk arasındaki Elçin etrafını saran dertler denizinde boğulmak üzereyken, Kemal ' e sığınır.