DİZİ / PİS YEDİLİ 96. BÖLÜM FOTO GALERİ

Pİs Yedili Dizisi 96. Bölüm özeti:

Pis Yedili’de bu hafta, Bertan Makedonya'ya dönüş için biletini almış terminale Salça ile birlikte gelmişlerdir. Otobüs hareket eder fakat son anda yetişen Trafo ve Karabiber her şeyi değiştirir...

Ceyhun, Atakan ve Zeynep arasındaki tüm bağlantıyı öğrenmiştir ve Elçin'in sözlenmesini engellemek için hemen harekete geçer.

Temmuz ve Alis yemeğe çıkacaklardır. Bunu duyan Orço hemen bir plan yaparak yalnız kalmalarını engellemek ister.

Bertan Makedonya'ya dönüş için biletini almış terminale Salça ile birlikte gelmişlerdir. Otobüs hareket eder fakat son anda yetişen Trafo ve Karabiber her şeyi değiştirir.

Elçin'in Atakan ile sözleniyor
Atakan ve Elçin sözlenmek üzereyken Ceyhun son anda yetişir ve Elçin ile konuşmak ister. Ceyhun, Elçin'in Atakan ile sözlenmesini önleyebilicek mi?

Bertan'ın gidişi Salça'yı nasıl etkileyecek?
Arda ile Cimbom arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Rüzgar, Cimbom'a düşündüklerinden bahseder. Rüzgar beklediği cevapları Cimbom'dan alabilecek mi? Bertan'ın gidişi Salça'yı nasıl etkileyecek?

Pis Yedili 95. bölümde neler yaşanmıştı?
Fatih hafızasını kaybetmiş şekilde sokaklarda dolanmaya devam etmektedir. Ailesi de tesadüfen yolda Fatih ' i bulmuşlar ve eve getirmişlerdir.

Esma Sultan ' a dayanamayan kantinci istifa edip gider. Yerine birini bulmak için devreye giren Songül, mahalledeki bakkalı kapatan ve işsiz kalan Dilaver ' i alması için Esma Sultan ' ı ikna eder.

Zeynep ' in gizli kapaklı işlerinden şüphelenmeye başlayan Ceyhun sonunda gerçeği öğrenir. Atakan ve Zeynep ' in kurguladığı oyunu bozacaktır.