DİZİ / ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ 104. BÖLÜM FOTO GALERİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 104. Bölüm özeti:

Mete hapse giriyor, Cemile kahroluyor

Kardeşi Osman’ın hapishaneye düşmesini istemeyen Mete kendini feda ediyor ve suçu üstleniyor. Mete için kahrolan Cemile’ye, oğlunu kurtarma karşılığında Tuğrul’dan tüyler ürpertici bir teklif geliyor. Mete, Osman’ın yerine kendini feda eder. Kardeşinin hapishaneye düşmesini istemeyen Mete, suçu üstlenir.

Bu durum Ayça’nın kafasını karıştırır. Betül de ona, ağabeyinin katilleri ile aynı safta yer aldığı için söylemedik laf bırakmaz. Soner, Arif ve Süleyman, Mete’yi kurtarmak için harekete geçerler. Ancak tek yol vardır o da Aydın’ın babasını bulmak. Bahar ile Soner arasındaki gerilim Deniz’i mutsuz etmektedir.

Minik kız, babası ile Bahar’ın tekrar eski hallerine dönmeleri için çabalar. Ancak bu çabalar Filiz ve Ziya’nın ittifakı nedeniyle pek de işe yaramaz. Hele Filiz’in son planı Bahar’ın kalbini iyice yaralar. Berrin’in Hakan ile birlikte kızına bakması Ahmet’i kıskandırmaktadır.

Karısının Hakan ile sürekli dip dibe olmaları Ahmet’i rahatsız ederken, Berrin’in ona çok sevineceği bir haberi vardır. Ekrem’in ise canı sıkkındır. İş yerinde devam eden grevler yüzünden para kaybetmektedir.

Greve son vermenin tek bir yolu vardır o da, Ahmet’i ortadan kaldırmak. Mete için kahrolan Cemile’ye oğlunu kurtarmak için Tuğrul’dan tüyler ürpertici bir teklif gelir. Tuğrul, Arif’ten bu konuşmayı saklayan Cemile’yi bir cevap vermesi için taciz etmeye devam eder.