DİZİ / NOT DEFTERİ 9. BÖLÜM FOTO GALERİ

Not Defteri Dizisi 9. Bölüm özeti:

Ufuk ' un kendini aşağı atlamasından korkan Selin, onu kurtarmak için, istediği cevabı vermek zorunda kalır. Fakat verdiği bu cevap, hiç tahmin etmediği olaylara neden olacaktır.. Mahir, son anda Adem ' i hastaneye yetiştirir.

Doktorlar Adem ' in hastalığının ilerlediğini, artık tedaviye cevap vermediğini söylerler. Mahir, bu durumu Suna ' ya ve Sema ' ya nasıl anlatacağını bilememektedir. Memed ' in hapisten çıktığını öğrenen Suna, Egemen ve Nusret şaşkındırlar. Memed ' in hala mahalleye dönmemiş olmasına anlam verememektedirler.

Suna, Memed ' le ilgili ne hissedeceğini bilememektedir. Kafası karışmış, duyguları altüst olmuştur. Egemen, abisinin bu gün yarın mahalleye geleceğini düşünmektedir, fakat Memed ' in onları arayıp haber vermemiş olması, endişelenmesine neden olur.

Bütün okul Memed ' in geri döneceğini öğrenir. Ufuk ve arkadaşları büyük şaşkınlık yaşarlar. Memed ' in çıktığı haberi, Asım ve Ünal ' ı da tedirgin etmektedir, Memed ' in gelip tekrar başlarına bela olmasından çekinirler ve tedbir almak için hazırlıklar yapmaya başlarlar.

Mahir, Suna ' ya babasının durumunu anlatır. Suna ve Sema büyük yıkım yaşarlar. Selin ' in, Ufuk ' u kurtarmak için verdiği cevap, Egemen ve Ufuk ' u karşı karşıya getirir.