DİZİ / NOT DEFTERİ 8. BÖLÜM FOTO GALERİ

Not Defteri Dizisi 8. Bölüm özeti:

Ufuk’un kendini aşağı atlamasından korkan Selin, onu kurtarmak için, istediği cevabı vermek zorunda kalır. Fakat verdiği bu cevap, hiç tahmin etmediği olaylara neden olacaktır.. Mahir, son anda Adem’i hastaneye yetiştirir.

Doktorlar Adem’in hastalığının ilerlediğini, artık tedaviye cevap vermediğini söylerler. Mahir, bu durumu Suna’ya ve Sema’ya nasıl anlatacağını bilememektedir. Memed’in hapisten çıktığını öğrenen Suna, Egemen ve Nusret şaşkındırlar.

Memed’in hala mahalleye dönmemiş olmasına anlam verememektedirler. Suna, Memed’le ilgili ne hissedeceğini bilememektedir. Kafası karışmış, duyguları altüst olmuştur. Egemen, abisinin bu gün yarın mahalleye geleceğini düşünmektedir, fakat Memed’in onları arayıp haber vermemiş olması, endişelenmesine neden olur.

Bütün okul Memed’in geri döneceğini öğrenir. Ufuk ve arkadaşları büyük şaşkınlık yaşarlar. Memed’in çıktığı haberi, Asım ve Ünal’ı da tedirgin etmektedir, Memed’in gelip tekrar başlarına bela olmasından çekinirler ve tedbir almak için hazırlıklar yapmaya başlarlar.

Mahir, Suna’ya babasının durumunu anlatır. Suna ve Sema büyük yıkım yaşarlar. Selin’in, Ufuk’u kurtarmak için verdiği cevap, Egemen ve Ufuk’u karşı karşıya getirir.