DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 221. BÖLÜM FOTO GALERİ

Aksiyonun ve heyecanın bir an olsun dinmediği Kurtlar Vadisi Pusu 221. yeni bölüm ile hayranlarının karşısına çıktı. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu 221. bölüm ile fanatiklerini yine ekran başına kilitledi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde yaşananlar...

Kurtlar Vadisi Pusu 221. Son Bölümde Yaşananlar

Vekil İstifaları Vadi'de

Her hafta gündeme dair konuları ele alan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümüne milletvekillerinin istifası konu edindi. Paralel yapının milletvekillerinin montajlı görüntüleriyle istifasını istediği iddia edildi.

Pusat, Baltazar'ı Kurtardı

Eski düşmanlar Baltazar ile Pusat Çakır'ın dostlukları bir kez daha pekişdi. Pusuya düşen ve çatışmada yaralanan Baltazar'ın imdadına Pusat yetişdi. Baltazar'ı yaralayan adamları tek tek öldüren Pusat, ortağını da kurtardı.

Siyah Sancak'ın Eğitimleri Başladı

Ak Saçlı Polat Alemdar'ın emriyle Kara'nın topladığı gençlerin oluşturduğu Siyah Sançak ekibi eğitimlerine başladı. Kara ve Timur'un ders verdiği eki dünyanın dört bir tarafında vatanları için görev yapacak.

Polat Alemdar Kızını Kurtarabilecek Mi?

Raskoln, Margaret'in isteği üzerine Polat Alemdar'ın kızı Elif'i almak üzere Safiye'nin kullandığı araca operasyon düzenledi. Son anda haberi olan Polat Alemdar'ın kızını kurtarabilecek mi? sorusunun cevabı 17 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 222. bölümde belli olacak.