DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 218. BÖLÜM FOTO GALERİ

'Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam olay var! Bu bölümde paralel yapı konu alınacak. 17 Aralık Operasyonu kapsamında MİT'e ait TIR'lara Ceyhan ilçesinde düzenlenen baskın, detaylıca anlatılacak.

O BASKIN DİZİDE
'Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam olay var! Bu bölümde paralel yapı konu alınacak. 17 Aralık Operasyonu kapsamında MİT'e ait TIR'lara Ceyhan ilçesinde düzenlenen baskın, detaylıca anlatılacak.

KLONLAMIŞLAR!
218. bölümde ihanet operasyonu için düğmeye basılıyor. Paralel yapı tapelerle tehditler savuruyor. Dizide şu söz dikkat çekecek: "Operasyon çok önceden planlanmış, devletimiz klonlanmış!"

Savcı Leyla, kardeşi Esra'nın ölümünün ardından Polat Alemdar ile buluşur. Leyla bu kez, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşar. Artık Leyla'nın hayata tutunma sebebi, Margaret'tan kardeşinin intikamını almaktır. Polat Alemdar ona yardım edecek mi? Bu sırada ihanet operasyonu için düğmeye basılır. Paralel yapı, tapelerle tehditler savurmaktadır. MİT'e ait TIR'lara Ceyhan'da düzenlenen baskının perde arkasında neler vardır?

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 218. bölüm özeti:

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin bu bölümden itibaren 17 Aralık operasyonu ve devamında yaşananların işleneceğinin sinyalleri veriliyor. Yayınlanan fragmanda 17 Aralık ve tır operasyonları dikkat çekiyor...

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölümüyle çok konuşulacak.

217. bölümün son sahnesinde Vahap Kuzuoğlu isimli baron ' uyuyan hücreler uyandırılıyor ' demiş, bu söz izleyiciyi heyecanlandırmıştı.

' ARTIK SENİN TALEPLERİNİ DEĞİL, TAPELERİNİ DİNLEYECEĞİZ '

218. bölümün fragmanında ihanet operasyonları başlıyor, tır baskınları yapılıyor, tapelerle tehditler savruluyor, ' artık senin taleplerini değil, tapelerini dinleyeceğiz ' deniliyor.

' DEVLETİMİZİ KLONLAMIŞLAR '

Yine fragmanda, ' operasyon çok önceden planlanmış, devletimizi klonlamışlar ' ifadeleri dikkat çekiyor.

Polat Alemdar ise o vurucu cümleyi söylüyor:

' DEVLET HER ZAMAN 18 YAŞINDADIR '

Aslolan devlettir, ve devlet binlerce yıllık tecrübesiyle her zaman 18 yaşındadır. Klonların ömrünün çok fazla olmadığını hepimiz biliyoruz.

Kara ve Ekibini askerler neden tutukluyor?

Savcı Leyla kız kardeşi Esra'yı son yolculuğuna nasıl uğurlayacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 13 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218. bölümünde olacak…

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanında Polat Alemdar son günlerde Türkiye gündemine damgasını vuran paralel devlet iddialarını klon devlet ifadeleri ile dile getiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm fragmanında Adana'da yaşanan Tır olayına benze bir olay yaşanıyor. Sonrasında ise ekranlara gelen Polat Alemdar, klon devlet ifadelerin kullanıyor. Anlaşılan Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölümde Türkiye'de yaşanan olaylar ele alınacak..

Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölüm özeti ATV web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Savcı Leyla'nın kardeşi Esra'nın ölümü üzerine, Polat Alemdar Leyla ile buluşur. Leyla bu kez mutluluğu ve hüznü bir arada yaşar. Şimdi Leyla'nın hayata tutunma sebebi Margaret'tan kardeşinin intikamını almaktır. Bu yolda Polat Alemdar ona yardım edecek mi?

Abdülhey, Adsız'ın oyununa gelir ve Adsız, Gaye için yaptığı planları başlatır. Adsız'ın gerçek kimliğini öğrenen Gaye bu oyundan nasıl çıkacak?

Tapınakçılar ve Raskoln işbirliği bu kez kimleri hedef alacak?

Kara'nın Suriye'deki faaliyetleri son mu bulacak?

Sami Bey'in sorguya alınmasıyla gerçekler ortaya çıkacak mı?

Aksaçlı'nın kimliği deşifre edilecek mi? Polat Alemdar, devleti klonlayanların önüne nasıl geçecek?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 13 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 218. bölümünde olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşandı?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde merakla beklenen buluşma gerçekleşti. Polat Alemdar ve Savcı Leyla hastanede yüzleşti. Savcı Leyla'nın kardeşini kaybetmesinin ardından kendisine destek olmak için Leyla'nın karşısına çıkan Polat, Savcı Leyla'ya adeta hayat veriyor. Cahit tapınakçıların yetenekli komutanı Kane'yi almak için Polat Alemdar'dan talimat alıyor. Kane ve büyük üstad ise Türkiye'den çıkmanın planlarını yapıyor. Rusların eline düşen Şamil, Ruslar tarafından kontrol altına alınır ve onların talimatları doğrultusunda hareket eder. Bu gelişmelerin ardından Kurtlar Vadisi Pusu 218.bölümde neler olacak?