DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 161. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölüm özeti.

İşte verdiği bir haftalık kısa aranın ardından 7 Haziran Perşembe akşamı 161. bölümüyle TNT ekranlarında olacak muhteşem sezon finalinde yaşanacaklar:

Sonunda Memati’nin Selvi’ye söz verdiği düğünün günü gelmiştir. Dost-düşman herkes bu muhteşem düğünde buluşur. Zaza, Zülfikar, Pusat ve birçok sürpriz isim, düğünde boy gösterir.

Tüm dertler bir geceliğine bir tarafa bırakılmış, bütün ekip Memati’yle Selvi’nin düğününde doyasıya eğlenmektedir.

Polat da Memati’yi bu en mutlu gününde yalnız bırakmaz. Polat’ın düğüne yetişemeyeceğini düşünen Memati, onu karşısında görünce çok sevinir. Polat, can dostu Memati’yle harmandalı oynamadan onu evlendirmeyecektir!

Herkes büyük bir coşkuyla Polat ve Memati’nin harmandalı oynamasını izlerken ortaya çıkan silah ise düğünü kana bulamaya hazırlanmaktadır!

Tüm bunlar ve daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 7 Haziran Perşembe akşamı TNT’de yayınlanacak aksiyon ve heyecan dolu sezon finalinde olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu 160. Bölümünde neler yaşanmıştı.

Memati, Selvi 'nin hapisten kurtulacağına inanmaktadır. En büyük destekçisi Savcı Leyla 'dır. Memati, düğün tarihini bile almıştır. Leyla, Selvi 'yi kurtaracak ufacık bir delil bulabilmek için her yolu denemektedir.

Pusat, Zaza 'yı ve yeğenlerini almıştır. Onlardan intikamını almak isteyen Pusat, işkenceye başlar. Ancak son anda gelen sürpriz isim, Zaza 'yı Pusat 'ın elinden aldı.

Polat Alemdar ise Kara 'yı bulmak için harekete geçer. Onu, Kandil 'e götürülmeden Cemal 'in elinden almak istemektedir. Polat ve ekibi, Cemal 'in Kara 'yı götürmek için kullanacağı yolu öğrenir ve Kara 'yı alabilmek için pusu kurarlar. Ancak onları büyük bir sürpriz beklemektedir.