DİZİ / KÜÇÜK GELİN 47. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 47. Bölüm özeti:

Türkiye ' nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Küçük Gelin 46. bölümde yaşananlar:

Kızını konaktan kaçırmaya çalışan Melek, kapıdan tam çıkacakken yakalanır. Zehra konağa götürülürken Melek ' te derhal oradan uzaklaştırılır. Devran ise kızının yanında olmak isteyen Melek ' e sürpriz bir evlilik teklifinde bulunur. Bu teklifi öğrenen ve çok rahatsız olan Nujin Ana, Devran ' ı kendi elleriyle evlendirmek için uygun gördüğü adayı açıklar.

Konakta midesi bulanan Zehra, hastaneye kaldırılır. Zehra ' yı muayene eden Doktor Zeynep, uzun süredir saklanan gerçeği öğrenir ancak bunu Zehra ' ya söylemeye cesaret edemez. Hastaneye gizlice gelen Azad ve Melek ise Doktor Zeynep ' ten aldıkları haberle adeta yıkılır.