DİZİ / KÜÇÜK GELİN 41. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 41. Bölüm özeti:

Samanyolu TV ' nin büyük ilgiyle izlenen Küçük Gelin dizisi yeni sezonda da Pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon reytinglerde zirvede yer alan Küçük Gelin, yepyeni hikayesi ile 24 Ağustos Pazar akşamı izleyicisi ile buluşuyor.

Küçük Gelin “Çocuk Anneler” Heyecan Dolu Yeni Sezon Bölümleri ile Başlıyor Yeni yayın döneminde çocuk annelerin dramlarını ekrana taşıyacak olan ve yeni bölümleri büyük merakla beklenen Küçük Gelin dizisi, 41. bölümüyle ekrana geliyor.

Küçük yaşta anne olan çocukların dramlarının ekrana taşınacağı Küçük Gelin dizisinin bu bölümünde; Kızının Zehra olduğunu öğrenen Melek, bir an önce ona kavuşmaya çalışır. Artık küçük bir gelin olan Zehra ise büyük bir bunalım içindedir.

Nujin Ana ' nın baskısından sonra kendine gelen Ali, yaptıklarından dolayı büyük pişmanlık yaşar. Kendisine ve Zehra ' ya yaşatılanların bedelini ödetmek isteyen Ali, konağa gider ve hesap sormaya çalışır.

Konakta gerginlik devam ederken Cemal ' in öldürülmesi ile ilgili Kadim ' e gelen bir telefon, sürpriz olayları da beraberinde getirir. Sonunda Zehra ' ya ulaşmayı başaran Melek, kızını hiç ummadığı halde bulur. Zehra hayatına kıymaya karar vermiştir. Küçük Gelin, yeni sezonun ilk bölümüyle ile 24 Ağustos Pazar günü, saat 20.45 ' te Samanyolu TV ' de.