DİZİ / KÜÇÜK GELİN 40. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 40. Bölüm özeti:

Hikayesi ve kurgusu ile çocuk gelinler gerçeğini ekrana taşıyan ve büyük beğeniyle izlenen Küçük Gelin dizisi, başarılı bir sezonun ardından 40. bölümüyle sezon finalini gerçekleştiriyor.

Küçük gelin Zehra ' nın yaşadığı acı olayların konu edildiği dizinin sezon finali bölümünde; babasının ölümünün ardındaki sırrı çözmeye çalışan Azad ' ın eline önemli bir fırsat geçer. Asiye ' den gelen mektubu öğrenen Zehra, mektubu aramaya başlar ve Nujin Ana ' nın odasında mektubu bulur. Gerçekleri bilen Elif ise Zehra ' ya ulaşmaya çalışır ancak Raşit ona engel olur.

Melek yola çıkacağı sırda, her şeyi öğrenen Devran gelir ve aradığı kızının Zehra olduğunu söyler. Melek büyük şaşkınlık yaşar. Nujin Ana ' nın baskısından bunalan Ali, içtiği ilaçlarında etkisi ile kendini kaybeder ve Zehra ' nın odasına girer. Zehra, Ali'yi bu halde görünce büyük şok yaşar.

Zehra ile ilgili gerçekleri öğrenen Nujin Ana, olayın aslını bilen Raşit ' e gider ve bu sırrı hiç kimsenin öğrenmemesini ister. Ancak Elif konuşulanları duyar ve her şeyi Zehra ' ya anlatmaya karar verir. Bu sırada kızına ulaşmaya çalışan Melek, kızının ölmediğini ve evlatlık verildiğini öğrenir.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cemal ' in hayatını kaybetmesi, konakta büyük üzüntüye neden olur. Nujin Ana, Cemal ' in intikamının alınması gerektiğini söyler. Bu görevi üstlenmek isteyen Ali ' ye Azad engel olur ve intikamı kendisinin alacağını söyler. Yurt dışına gitmeye karar veren Melek, Azad ' a yüzüğü geri verir ve onu terk etmek zorunda kalır. Ancak yola çıkacağı sırada ilginç bir gelişme yaşanır.