DİZİ / KÜÇÜK GELİN 18. BÖLÜM FOTO GALERİ

Küçük Gelin Dizisi 18. Bölüm özeti:

5 Ocak 2014 pazar günü yayınlanan, çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin'in 18. Bölüm'ünde neler olacak? Çocuk gelinlerin yaşamak zorunda kaldığı hayatları ekrana getiren Küçük Gelin'in 18. bölümünde;

Zehra, Melek'ten annesini bulması için yardım ister. Melek ise Zehra'nın, Raşit'in kızı olmadığını ispatlamak için bu kez dikkatli davranır. Azad, bir avukat tutarak Zehra'nın babalık davası açması için yardım eder.

Raşit ve Berfin ise, Zehra'nın mahkemeye gitmesine engel olamazken, mahkemeden de Zehra'nın lehine karar çıkar. Diğer yandan Melek ve İbrahim Hoca okuma salonunu açmak için çaba harcarken, Devran, Melek'e yardım etme çabasındadır.

Cemal'in dönüşü ise konağa bomba gibi düşer. Zümrüt, Dicle ve Nujin hasret giderirken, Behiye ve Kadim tutuşur. Suna, Ali'nin geldiğini öğrenir. Hana giden Ali, Cemşit'e silah çekerken, Suna da Cemşit'i vurmasına engel olmaya çalışır. Çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Küçük Gelin, 05 Ocak Pazar günü, saat 20.30'da Samanyolu TV'de.