DİZİ / KIZILELMA 23. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kızılelma Dizisi 23. Bölüm özeti:

Televizyon ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Aslıhan Güner ve başarılı oyuncu Burak Sergen “KIZILELMA”nın kadrosuna dahil oldu! İkinci sezonu için gün sayan dizide; Güner “Azra” karakterini, Sergen ise “Süleyman Hekimoğlu” karakterini canlandıracak. Türkiye ' de ilk kez, istihbarat savaşlarını ekranlara taşıyan “KIZILELMA”nın ikinci sezonunda da izleyicileri heyecan, aksiyon ve gerilim dolu hikayeler bekliyor.

Yeni sezonda dizinin kadrosuna, “Bir Zamanlar Osmanlı”, “Sümela ' nın Şifresi: Temel” gibi dizi ve filmlerde seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Aslıhan Güner ile son dönemde “Adolf” isimli oyunuyla çok konuşulan Burak Sergen de katıldı. Güner, “KIZILELMA”da kolejde okutulmuş, güzel sanatlara ve politik öğretilere hakim, atletik, güzel ve çekici genç bir kız olan Azra karakterini canlandıracak.

Sergen ise dizide 90 ' ların Türkiye ' sinde yaşamış, derin devlet, kontrgerilla ve mafyanın iç içe geçtiği dönemden kalma, bugünün Türkiye ' sine adapte olmaya çalışan kabadayı Süleyman Hekimoğlu rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Osman Sınav ' ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu ' nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Raşit Çelikezer ' in yaptığı “KIZILELMA”da; Furkan Palalı, Aslıhan Güner, Zeynep Eronat, Burak Sergen, Ahmet Leventoğlu, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Adnan Biricik, Mesut Yılmaz, Anıl İlter, Osman Karagöz, Ceyda Saltadal ve Selin Altay rol alıyor. Türkiye ' nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan “KIZILELMA”; yeni sezonda da yine TRT 1 ' de!