DİZİ / KARAGÜL 58. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 58.Bölüm özeti:

Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. Kendal, Kasım’la hesabını ertelese de Kasım ve Kendal arasında ki savaş başlamıştır.

Tüm bunlara şahit olan Ebru, konakta kendisinden uzun zamandır bir şeylerin saklandığını bilse de, Özlem’in bu son hareketiyle, artık son noktasına gelir. Tek tek herkesten hesap sormaya başlar. Ebru’nun kendisinden saklanan gerçeğin peşine düşmesi Narin için artık dayanılmaz bir hal alır...

Baran ve Ebru arasındaki buzların erimesi de Narin’in yarasına tuz biber ekmektedir. Ada ile Ebru’nun gerilimi Rüzgar yüzünden devam etmektedir. Ebru dışarıdan gelen her türlü darbeye karşı koysa da çocuklarıyla arasına hiç bir şeyin girmesine izin vermez.

Bu sırada Sibel sancılanır, hastaneye kaldırılır ve doğuma alınır. Kendal oğluna kavuşmanın heyecanıyla, Ayşe ise ablası için hastaneye koşar. Ancak Kendal ve Ayşe başta olmak üzere, Şamverdi ailesi kendilerini bekleyen sürprizden henüz habersizdir.