DİZİ / KARAGÜL 51. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 51. bölüm özeti:

Babasını karşısında kanlı canlı gören Baran, bir süre gördüklerinin şokundan çıkamaz. Murat kendisiyle ilgili gerçekleri Baran ' la paylaşsa da, Baran, Murat ' ın hiç beklemediği bir tepki verir ve özleminin yerini öfke ve hesaplaşma duygusu alır.

Murat, Baran karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir.Mahkeme, beklenmedik bir gelişmeyle birlikte ertelenir. Kendal, yeniden hapse döner. Murat Kendal ' ın karşısına ilk defa hapishanede çıkar. Artık iki kardeş arasındaki büyük hesaplaşmanın zamanı gelmiştir.

Diğer yandan Özlem, Kendal ' ın yokluğunu fırsat bilir ve başına gelebileceklerden habersiz, özgürlüğünü ilan eder. Tüm bu gelişmelerden sonra Ebru yeniden, çocukları ve mücadele etmek zorunda olduğu hem maddi hem manevi problemlerin arasında sıkışıp kalır.

Kendal ' ın, Baran ' ı mahkemede açıklama girişimiyle Narin ' in korkuları yeniden tetiklenir. Bitmek bilmeyen kabuslarının başlangıcı olur.Ancak, bütün konak halkını, dengelerini alt üst edecek ve öğrendikleri gerçekleri yeniden sorgulatacak bir sürpriz beklemektedir.