DİZİ / KARADAYI 82. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi 81. bölümde yaşananlar:

Mahir kabadayıların karşısına geçmiş ve mallarının kendisinde olduğunu söylemiştir. Neye uğradıklarını şaşıran kabadayılar çok öfkelenmiştir. Kütük Nail ve Sosyete Yusuf, bu korkusuz davranışın arkasında başka bir güç olduğuna inanır.

Nail'e göre Mahir devletle olan bağlantısını gizlemek için bu işi tertip etmiştir. Mahir aslında devlete çalışan bir muhbirdir ve bu nedenle temkinli yaklaşmaları gerekmektedir. Nail'in söylediklerini mantıklı bulan kabadayılar Mahir'i uzaktan izlemeye asıl amacının ne olduğunu çözmeye karar verirler.

Mahir malları teslim eder. Seyis bütün bu yaşananları bir türlü hazmedemez. Nail ve Sosyete aksini söylese de Seyis Mahir'i öldürmeye kararlıdır. Üstelik kendi elini kana bulamayacaktır, Mahir'i öldürmesi için son derece uygun bir aday bulmuştur.

Mahir'in çay bahçesine geldiğini öğrenen Feride sevdasının onu kalbinden silmediğine emin olmuştur. Konuşmak için evlendikten sonra yaşayacakları eve gider. Mahir'in gelmesiyle tartışmaya başlayan iki sevdalı gecenin sonunda aşklarına yenik düşerler.

Mahir o gece Feride'ye verdiği umuttan büyük bir pişmanlık duyacaktır. Feride'nin iyiliği için onunla bir gelecek düşlemesine müsaade etmeye niyeti yoktur. Mahir Feride'yi kendinden uzaklaştırmak için istemeyerek de olsa bir oyun oynamaya karar verir. Mahir'in Feride'yi kendisinden uzaklaştırmak için hazırladığı oyun nedir? Feride bu oyuna gelecek midir?