DİZİ / KARA PARA AŞK 26. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kara Para Aşk Dizisi 26. Bölüm özeti:

Ömer'in bütün itirazlarına rağmen Elif gözaltına alınır. Emniyete gittiklerinde birbirlerine güç vererek ayrılan iki aşık bu kez başlarının gerçekten büyük belada olduğunun bilincinde değildir. Aniden ortaya çıkan gizli tanık savcıya çok önemli deliller sunmuştur.

Elif kara para aklamakla suçlanmaktadır ve yaptıkları operasyon yüzünden Sami ve Ömer'de şaibe altında kalmıştır. Elif'i görmek ona destek olmak için emniyette geçirdiği saatler boyunca olayın ciddiyetini anlayan Ömer, Elif ve Sami'yi kurtarmayı başarabilecek midir?

Çiğdem'in açtığı davayı öğrenen Arda ve Pelin şoke olmuştur. Arda öfkeyle Çiğdem'in yanına gider ve davayı çekmesini ister ama Çiğdem kabul etmez. Ertesi gün görülecek davaya Pelin sanık olarak çıkacaktır. Arda Pelin'in yeniden kendisinden uzaklaşmasından deliler gibi korkmaktadır.

İkili herkesten habersiz bu sorunla uğraşırken iyice yakınlaşır ama Pelin'in tavrı Arda'nın rest çekmesine neden olur. Pelin Arda'ya olan aşkını itiraf edebilecek midir? Bütün bunlar olurken Hüseyin'in tavırlarından iyice kuşkulanan Arda onu takip etmeye karar verir.

Arda bu kez aralarındaki muhbirin Hüseyin olduğundan emin olabilecek midir? Hayatında ilk defa nezarethane gören Elif'in durumu ise daha zordur. Savcının karşısına çıkmamış hala avukatıyla ve Ömer'le görüştürülmemiştir.

Elif karanlık nezarethanede hayatının en zor anlarını geçirmektedir. Üstelik bu kez Elif'in direncini kırmaya kararlı olan Tayyar onun için başka bir sürpriz hazırlanmıştır. Elif koğuşuna bırakılan itirafnameyi imzalaması konusunda tehdit edilmektedir. Elif ya suçu üstlenecek ya da sevdikleri birer birer zarar görecektir. Elif itirafnameyi imzalayacak mıdır?