DİZİ / İFFET 24. BÖLÜM FOTO GALERİ

İffet dizisinin 24. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Cemil, Nil'i ikna ederek malikaneye taşınır. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak?

Cemil, Ali İhsan'ın malikanesine taşınır!

İffet, Ali İhsan'ın tehdidine boyun eğip Cemil'e yalan söyler. Cemil'i korumak için kendini hiçe sayar. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. İffet ne yaparsa yapsın Ali İhsan, Cemil'e acı çektirmek için planlar yapmaya devam eder.

Eskisi gibi direkt değil, gizli gizli düşmanlıklar planlar. Cemil'i oturduğu evden attırır. Cemil, Ali İhsan'ın yaptırdığını öğrendiğinde sinirden delirir. Ama bağırıp çağırmak yerine Ali İhsan gibi karşılık verir.

Onun gibi oyunlar oynamaya başlar. Ve en büyük oyunu malikaneye taşınmak olur. Nil'i ikna ederek malikaneye gelirler. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak?

Cemil ve Ali İhsan karşı karşıya. Tam Ali İhsan kazandı derken dengeler bir kez daha değişir. İki erkek arasındaki savaş, çevrelerindeki herkesi en çok da İffet'i etkiler. Olaylar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. İffet elinden geleni yapsa da hiçbir şeye mani olmaz. Ali İhsan ona acı çektirmekten adeta zevk alırken Cemil de aşkını nefrete dönüştürür.