DİZİ / GÜNEŞİ BEKLERKEN 47. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güneşi Beklerken Dizisi bir önceki bölümde yaşananlar

Kerem ölüm kalım savaşı veriyor!
Kanal D ' nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Zeynep ' i kaybettiğini düşünen Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Yanında Melis ' i gören Kerem şaşkındır. Ne olduğuna hiçbir anlam veremez. Zeynep ' i durdurmak için peşinden gider ama geç kalmıştır. Hiçbir şey hatırlamadığı için Melis ' e dün gece neler olduğunu sorar.

Begüm, Barış ' ı Sayerler ' e karşı harekete geçirmeye zorlarken Mehmet ise, ondan habersiz anneannesi ile evi terk ettiği için kızgındır. Demet, Gölyazı ' da eski düzenini kurmaya çalışırken, Zeynep ise hala Kerem ' i düşünmektedir. Onu kalbinden kolay kolay atamayacağını bir türlü kabul etmez. Zeynep ' i kaybettiğini düşünen Kerem ise ölüm kalım savaşı vermektedir. Bir süredir Kerem ' den haber alamayan Can ve Yağmur dayanamayıp Sayerler ' in evine giderler.

Sette fenalaşan Tülin ise bebeği aldırmaya karar verir. Ahmet, babası ile ilgili Barış ' a gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacak çok önemli bir anahtar verir. Kerem ' in durumu herkesten saklanırken Aksel de onun için endişelenmeye başlar. Arkadaşını telefonu üzerine karavana gider. Cihan, Demet ' in peşinden Gölyazı ' ya gelir. Demet ' ten beklediği karşılamayı göremeyen Cihan, Zeynep ' ten yardım ister. İkilinin tuzağına düşen Demet duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Sevim Sayer ise Kerem ' i kurtarmak için harekete geçer.