DİZİ / DİLA HANIM 51. BÖLÜM FOTO GALERİ

Dila Hanım Dizisi 51. Bölüm özeti:

Dila Çaresiz Kalıyor
Dila, Suat ' ın teklifini kabul etmiştir. Suat ' ın yaptığı hazırlıklara dahil olmak zorunda kalmıştır Dila, Suat ' tan nefret etmektedir ama boşanmak içinde başka çaresi yoktur.

Dila Tereddüde Düşer
Suat Dila ' yla geçireceği vaktin özel olmasını ister ve Dila ' ya geceye özel kıyafet alır. Mağazada kıyafet alırken Rıza ' yla göz göze gelir. Kıyafet Rıza ' nın dikkatini çeker. Dila, Suat ' la buluşmak için hazırlanır. Suat ' ın ona aldığı kıyafeti giyer. Dila tereddüde düşmüştür.

Melike Evden Ayrılır
Melike evden ayrılmıştır ama Haydar ' a bir türlü ulaşamaz. Melike Haydar ' la gitmeyi herkesi arkasında bırakmayı düşünür. Rıza buna izin verecek midir?

Rıza, Dila'nın Kaza Haberini Duyar
Rıza, her şeyden habersiz Dila ' yı düşünürken Dila ' nın kaza haberini duyar. Rıza, Dila ' nın yanında soluk alır. Dila kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştır. Rıza Suat ' ın Dila ' ya aldığı elbiseyi üzerinde görürken şoka uğrar. Dila, Rıza ' ya yalan söyler. Rıza şimdi ne yapacaktır?

Dila Hanım 51. bölüm özeti Show Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:
Dila artık her şeyden ümidi kesmiş, Rıza'nın mutluluğu için gözünü karartmıştır. Rıza'yı rahat bırakması için Suat'ın teklifini kabul eder. Suat'ın yanına giderken Dila'yı bekleyen sürpriz nedir?

Fatma ise Azer'in başka bir kadının yanında olduğunu öğrenmiştir ve onu unutmaya kararlıdır, ancak bu hiç kolay olmayacaktır.

Azer, Sultan ve bebeği için Barazoğlu Çiftliği'ndeki günleri sona erdirmenin yolunu bulmuştur. Peki Sultan bunun karşılığında ne yapacak?