DİZİ / DİĞER YARIM 18. BÖLÜM FOTO GALERİ

Diğer Yarım Dizisi 18. Bölüm özeti:

Dursun dedenin, İlyas'ın fotoğrafını görmesi; Ecevit'in ailede dışlanmasına değil, Dursun'un gözbebeği haline gelmesine sebep olur. Arif'in planı ters tepmiştir. Dursun dedenin karışan devreleri bütün ilişkileri ve düşmanlıkları ters yüz edecektir.

Poyraz'ın bir anlık sinirle Alp'e saldırması; Tarık'ın da başını yakar. Yeni kankalar polis tarafından nezarete atılır. Bu olay, davetsiz bir misafirin de zor durumda kalmasına sebep olur. Esma ile Tarık, hızla nişan hazırlıklarına girişmiştir.

Afet, Devran'la evlenebilmenin yollarını aramaktadır. Ecevit ve Meryem, nişan masraflarını kara kara düşünmekte, Zeynep Hanım, Afet'i Devran'dan uzak tutmaya çalışmaktadır. Bu hengâmede Zeynep'in ihtiyaçlarıyla, dertleriyle ilgilenen yoktur.

Gittikçe daha da yalnızlaşan Zeynep, Poyraz'ın verdiği kararla daha da yıkılır. Şimdi Zeynep için bekleme zamanıdır. Devran, Afet'le ilişkisini ne kendi ailesine ne de Ecevit ve Zeynep Hanım'a kabul ettiremeyeceğini anladığında dedelerin de gazıyla büyük plan yapar. Ancak tabi ki işin içine dedeler girdiğinde kız kaçırma eylemi normal seyrinden çıkar.

Ailede herkesi şoka sokacak ve taşları yerinden oynatacak bir başka hamle ise Dursun dededen gelir. Karadeniz Sofrası artık yoktur ve bu Meryem'le Ecevit'in hayatına açılan yeni hikâyenin ilk sayfasıdır.