DİZİ / ÇOCUKLAR DUYMASIN 89. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Çocuklar Duymasın dizisinin 89. Bölüm Özeti Atv web sitesinde yayınladnığı anda sitemizde yer alacaktır. Çocuklar Duymasın 89. Bölüm fragmanı ve 88. bölümde yaşananlar.

Meltem'in uzun yıllardır yurt dışında yaşayan kuzeni Aylin, Meltem'lere geliyor. Meltem ise bu durumu Haluk'a nasıl söyleyeceğini düşünmektedir. Aylin'den hoşlanmayan Haluk geleceğini öğrenince sinir küpüne döner.

Haluk sevgililer günü için Meltem'e bir sürpriz hazırlamak ister. Havuç, Teo ve Basri'yi yanına çağıran Haluk onlardan 'Seni Seviyorum Meltem'yazılı bir pankart hazırlamalarını ister. Futbol maçında bu pankartı açmalarını isteyen Haluk Meltem'i şaşırtacağına emindir.

Haluk evde balık pişirmek isteyince Meltem ve Emine karşı çıkar. Meltem Haluk'u balık yemeleri için dışarı çıkmaya ikna eder. Meltem ve Haluk'un restoranda başına gelenler ortaya birbirinden komik sahnelere yol açar.

Beton Orçun okuldan bir kıza aşık olunca evde bir curcuna yaşanır. Orçun'un aşık olduğu kızla evlenme isteği Gönül ve Tuna'yı çileden çıkarır. Gönül ve Tuna Orçun'u evlilik fikrinden vazgeçirmek için evliliğin ne kadar zor olduğundan bahsetmeye başlarlar…

Haluk Aylin'in geldiğini duyunca deliye döner. Meltem 10 gün kalıp döneceğini söyleyip Haluk'u sakinleştirmeye çalışır. Ancak Aylin kafasındaki niyeti söyleyince Haluk büyük bir şok yaşar.

Haluk maç sırasında hazırladığı sürprizi Meltem'e göstermek için onu yanına maç izlemeye çağırır. Maç sırasında Meltem sürekli çay koymak için yerinden kalkınca Haluk amacına bir türlü ulaşamaz. Havuç'ların eve gelmesiyle Meltem durumu anlar ve duygusal sahneler yaşanır…

Hüseyin ve Şükrü sevgililer günü için oyuncak ayı ticaretine girerler. Onların oyuncak ayı ticaretinde yaşadıkları izlerken kahkahalarınızı tutamayacaksınız…