DİZİ / ÇOCUKLAR DUYMASIN 87. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Çocuklar Duymasın dizisinin 87. Bölüm Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Çocuklar Duymasın 87. Bölüm fragmanı ve 86. bölümde yaşananlar.

Nurten ve Menderes boşanmaya karar verir. Evi terk edip Duygu'lara yerleşen Nurten, kararından dönecek gibi değildir… Herkes, özellikle de Duygu ikiliyi barıştırmak ister…

Meltem, Haluk'la paylaşımları artsın diye onunla 'arkadaş 'olmaya karar verir. Bir erkek arkadaş gibi onunla maç seyredecek, kahveye gidecektir. Bu durumlara ve ortamlara alışık olmayan Meltem başarılı olabilecek midir? Haluk, Meltem'e nasıl bir cevap verecektir?

Kadınlar kocalarına her şeylerini anlatırlar mı?

Tuna ve Haluk, Gönül ve Meltem'in kendilerinden sakladıkları bir şeyi öğrenir. Özellikle Haluk buna çok takılır ve Meltem'i sakladığı şeyi söylemesi konusunda sıkıştırır.


Havuç ve tayfası çok güzel bir kız arkadaşlarının günlüğünü bulurlar. Günlükte yazanlar, Havuç'un başına bela olurken, kafe komik görüntülere sahne olur…


Hüseyin ve Şükrü oyuncu olmaya karar verir. Kendilerini ajansa kaydettirirler ve rol teklifi beklemeye başlarlar. Bu süreçte herkesin dalga konusu olurlar.

Hayatlarında hiç mektup yazmamış Orçun'a ve Merve'ye anne babaları mektup yazmayı öğretir. Teknolojinin ilerlemesiyle herkesin birbirine kolayca mail atabildiği bir ortamda mektuba ne gerek vardır…?