DİZİ / BUGÜNÜN SARAYLISI 36. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bugünün Saraylısı Dizisi yeni bölüm ile cumartesi akşamı Atv'de...

BUGÜNÜN SARAYLISI 36. Bölüm Özeti

Silah sesi Katipoğlu Ailesi'nde endişe ve merak uyandırırken, aynı dakikalarda Rezzan ve Süreyya da Savaş'ın psikolojisine tanık olmanın şokundadır. Panikle Ataman Yalı'da yaşanan aile dramının ortasına dalan Ayşen ve Ata, sinirlerin iyice gerilmesine sebep olur.

Ayşen sevdiği erkeği o hale getirmenin vicdan azabıyla kıvranırken, Ata da kızına teselli olamamanın çaresizliği içindedir. Rezzan, Savaş'a kim olduğunu hatırlatarak onu kendisine getirmeye çalışır. Kaybetmeyi bir türlü kabullenemeyen Savaş beklenmedik bir durum yüzünden bir kez daha ölümün kıyısına gelir.

Savaş ve Ayşen arasındaki görülmez duvarlar giderek yükselirken, Ece de fırsattan istifade Savaş'la olan arkadaşlığını ilerletir. Atıf'ın şantajıyla evliliğini sürdürmek zorunda kalan Feride, Selim'in geceyi Neslihan'da geçirdiğini öğrenince yıkılır.

Üstelik içinde kopan fırtınaları bastırıp Selim'den Atıf'la ilgili şikayetini geri çekmesini istemek zorundadır. Yaklaşan bir ihale Ata'nın sürpriz bir ortaklık teklifi almasına yol açarken, Savaş da aynı ihaleye katılma kararı alır.

Gelişmeleri yakından takip eden ve ortamı daha da karıştırmanın hesabını güden Türkan, saklanan büyük sırla ilgili gerçeğe ulaşınca fitili ateşlemekten çekinmez. Artık yolun sonuna gelinmiştir. Maskeler atılacak ve gizli kalmış gerçekler ortaya dökülecektir.