DİZİ / ARKA SOKAKLAR 321. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 321. Bölüm özeti:

Rıza Baba hücreye atılıyor
Rıza Baba, Soydan'ın hapishaneye bıraktığı telefon yüzünden tek kişilik hücreye atılıyor.

Rıza, Soydan'ın hapishaneye bıraktığı telefon yüzünden tek kişilik hücreye atılır. Pınar ve Ayla, Soydan'ın bıraktığı telefon yüzünden Rıza'nın başına bir şey gelmesinden korkmaktadır.

Ekibin, Rıza'yı kurtarma çalışmaları Arif Müdür önderliğinde devam ederken, Abdülmalik Asfa, Cevher ve Soydan'dan oluşan ekip, planlarını gerçekleştirmek istemektedirler. Bunu önlemek isteyen Mesut, Hüsnü ve Arif, aldıkları bilgilere dayanarak Abdülmalik Asfa'nın silah ticareti yapacaklarını öğrenmişlerdir.

Ancak Cevher'in hain planı, Asayiş Şube ekibinin takip çalışmalarını altüst eder. Bu arada yaşlı bir adama çarpıp, ölmesine sebep olan Çağdaş dışarıda serbest dolaşırken, Cem, nezarete atılır. Azmi bu durumu Hüsnü'nün, oğlundan intikam almaya çalışması olarak yorumlar ve öyle davranır.

Metin'in dershaneyi dondurup bir kafede çalışmaya başlaması annesi Suat tarafından öğrenilince, Suat, oğlu ve kocası Hüsnü arasında sıkışıp kalır. Bir taraf belirlemek zorunda kalacaktır. Bununla beraber, dışarıda hala serbest dolaşan ve polis tarafından aranan Çağdaş, çareyi abisinin yanına sığınmakta bulmuştur.

Uyuşturucu işinde olan abisi Semih de, onu canı pahasına koruyacaktır. Asayiş Şube ekibinin detaylı ve gizlilik içinde yürüttüğü Rıza Baba'yı kurtarma planı tam başarıya ulaşacakken, sonuç Mümtaz Hoca tarafından baltalanır. Leyla Komiser'e hayranlık duyan Aziz ile Leyla'nın karşılaşması ise yürekleri ağza getirir.