DİZİ / ANALI OĞULLU 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Analı Oğullu Dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarının yeni dizisi Analı Oğullu 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak.

BKM ' nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Sermiyan Midyat ' ın yazdığı Analı Oğullu adlı sit-com ' un çekimleri başladı. Mardinli bir ailenin İstanbul ' a geliş hikayesinin anlatıldığı proje sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Sermiyan Midyat ' ın aynı zamanda başrolünü de üstlendiği Analı Oğullu, memleketin tüm profillerinden örnekler veren ailelerin karşılaşmasını ve beraber yaşamaya çalışmasını eğlenceli bir dille anlatacak. Analı Oğullu ' nun merakla beklenen renkli oyuncu kadrosu çok yakında açıklanacak.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, sezonun iddialı sit-comu Analı Oğullu için sayılı günler kaldı. Senaryosu ve başrolünü Sermiyan Midyat'ın üstlendiği Analı Oğullu projesinin yönetmen koltuğu Sibel Kocataş'a emanet.

Analı Oğullu projesinde, Sermiyan Midyat'ın ' Bir halt kahramanı ' olarak tanıttığı Cano Ağa'nın ailesi ile beraber İstanbul'a gelişi ve beraber yaşaması imkansız üç ailenin maceralarını anlatıyor.

Cano Ağa, sermayeleri dışarı gitmesin diye istemeyerek evlendiği karısı Rukiye ve atsa atamadığı, satsa satamadığı bir Mardin taşı kadar sert, dominant annesi Sidar ile İstanbul'u işgal etme hikayesi izleyicileri ekran başına kitlenecek.

Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken projede; Melisa Sözen, Devrim Yakut, Sera Tokdemir, Murat Başoğlu, Köksal Engür, Çiğdem Tunç, Taner Rumeli, Gülhan Tekin, Durul Bazan, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Burcu Gönder gibi başarılı isimler kamera karşısına geçiyor.

Çok yakında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Analı Oğullu sezonun güldürmeye en iddialı projesi!