DİZİ / AKASYA DURAĞI 173. BÖLÜM FRAGMANI

Akasya Durağı 173. Bölüm özeti:

Osman Ağa'nın evi soyuluyor

Dede ile evlenmek istediğini söyleyen bir kadın, Osman Ağa'nın evini soyuyor. Can’ın sevgilisinin ailesi Almanya’ya çalışmaya gidecektir. Kız evden kaçıp Can’ın yanında kalmaya karar verir. Şaziment’in bileziklerini çalacak ve evden kaçıp imam nikahı kıyacaklardır. Planlarını uygulamaya koyarlar.

Kızlar tatile gitmek istemektedirler. Arif, Emre ve Hayri, Nuri Baba’dan izin alırlar. Hayri çok iyi yüzme biliyorum diyerek denize girer ama boğulmak üzereyken kurtarılır. Sonrasında denizde bir küp bulurlar ve içini açarlar.

Küpün içinden altın çıkar. Buldukları hazineyi ne yapacaklarını düşünürken dolandırıcının biri yanlarına gelir ve onları kandırır. Ali Kemal, Dede’ye evlenecek kadın bulacağını ve karşılığını alacağını söyler. Dede kabul eder.

Ali Kemal internette kadınların peşine düşer, bir kadınla internetten tanışır ve Dede’yi yanına alarak kadının yanına giderler. Kadın, Dede’yle evlenmeye karar verir. Osman evlenmesini hiç istemez fakat Safiye Osman’ı ikna eder. Kadın ben yemek yapacağım diye mutfağa girer ve yemeklere uyku ilacı karıştırır.