DİZİ / AH NERİMAN 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ah Neriman Dizisi konusu:

Yoksul bir hayattan gelmiş ancak geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadının bolluk içindeki yaşamından sonra tekrar eski hayatına dönüş öyküsünü konu alan “Ah Neriman” dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Senaryosunu Rüya İşçileri ' nin kaleme aldığı, Hatice Memiş'in yönetmenliğini üstlendiği, yeni sezonda merakla beklenen dizinin ikinci tanıtımı ise bugün Show TV ' de yayınlandı.

Süreç Filmcilik ' in yapımcılığını üstlendiği dizide Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin ve daha birçok isim rol alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film-İnci Gündoğdu ' nun, yönetmenliğini Hatice Memiş ' in üstlendiği dizinin senaryosunu ise, Rüya İşçileri kaleme alıyor.

Ah Neriman dizisi usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin, Rüzgar Aksoy, Can Kolukısa, Bengü Şen, Erdoğan Sıcak, Zeliha Güney, Tolga Canbeyli, Armağan Oğuz, Selin Yeninci, Çağlar Sayın, Aybike Esin Tumluer, Zeynep Tuğçe Bayat ve Gül Arıcı gibi önemli isimler rol alıyor.

Çekimleri başlayan dizi, Show TV ' nin yeni yayın dönemindeki en iddialı projelerinden biri olacak.

Ah Neriman yakında Show TV ekranlarında!