DİZİ / AĞLATAN DANS 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Ağlatan Dans Dizisi 2. Bölüm özeti:

Çekimleri Çanakkale de devam eden dizinin başrollerini Öykü Çelik ile Kıvanç Kasabalı paylaşıyor.Sezonun iddialı dizisi Ağlatan Dans ' ın kadrosunda, Arsen Gürzap, Levent Tülek, Ayten Uncuoğlu, Mehmet Ulay, Ümit Yesin, Toygun Ateş ve Cem Kurtoğlu gibi usta isimler de yer alıyor. Dizinin senaryosunu Murat Gürvardar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kurşun oturuyor.

Ağlatan Dans'a seyirciden tam not!

Türkiye'nin ilk Çerkes halkını konu edinen bir dizi olmasıyla birlikte güçlü oyuncu kadrosuyla Ağlatan Dans, televizyon dünyasına dün akşam etkili bir giriş yaptı!

Sosyal medyada da #aglatandans etiketiyle Türkiye'de en fazla konuşulan 10 konu listesine giren Ağlatan Dans, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday olduğunu gösterdi.

Yapımcılığını Joy PR ' ın üstlendiği, baş rollerini Öykü Çelik ve Kıvanç Kasabalı ' nın paylaştığı sezonun iddialı dizisiAğlatan Dans ' ın izleyici ile buluşmasına sayılı günler kaldı. Senaryosunu Murat Gürvardar ' ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kurşun oturuyor.

Herkesin hayal ettiği ve bu hayalini gerçekleştirmek istediği en güzel aşkı anlatan Ağlatan Dans ' ta, mert ve yakışıklı Çerkez genci olan Zoloy ' la, dünyalar güzeli Begüm ' ün dillere destan aşkı yürekleri dağlayacak.

Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken projede; Arsen Gürzap, Ayten Uncuoğlu, Levent Tülek, Mehmet Ulay, Toygun Ateş, Ümit Yesin, Cem Kurdoğlu, Pervin Bağdat, Murat Çağlar, Fırat Şahin, Muhammet Ali Kılıç, Burcu Sülün, Yaprak Durmaz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ağlatan Dans Çarşamba akşamları 20.00'de Show TV ekranlarında!