DİZİ / ADINI FERİHA KOYDUM 51. BÖLÜM FOTO GALERİ

Adını Feriha Koydum dizisinin merakla beklenen 51. bölüm özeti:

EMİR VE FERİHA'YA ÖLÜM TUZAĞI!

Feriha, Mehmet ve Rıza'nın Levent'le ilgili tavrı karşısında çileden çıkar. Feriha'nın verdiği tepki ile kapıcı dairesi karışır. Rıza, Levent konusunda geri adım atmak zorunda kalırken Mehmet büyük yenilgi yaşar.

Feriha, Levent'le olanları Emir'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Bir anda her şeyi öğrenen Emir ise çılgına döner. Emir'in gizlenen evlilikleriyle ilgili bastırdığı bütün duygular Feriha için yıkıcı olan büyük bir patlamaya dönüşür.

Emir'in sabrının taşmasıyla artık evlilik gerçeğini daha fazla saklayamayacağının farkında olan Feriha, babasıyla konuşmak için Mehmet ve Seher'in Kumburgaz'a gitmesini bekler.

Öte yandan Emir'i ise büyük bir şok beklemektedir. Emir, Feriha ile ayrılıkları sırasında yaşadığı tek gecelik ilişkinin beklenmedik sonucu ile burun buruna kalır. Feriha babasıyla konuşmaya hazırlanırken, baba olma ihtimali ile neye uğradığını şaşıran Emir ise Feriha ile nasıl konuşacağını bilemez.

Bu sırada aşıkların ayrılmadığını öğrenen Cansu'nun akıl almaz intikam planıyla her şey yerle bir olurken, Feriha ve Emir kendilerini bir anda yaşamla ölüm arasında bulur.