Zeynep Özyağcılar Biyografisi

Zeynep Özyağcılar Kimdir?

Oynadığı bazı oyunlar:
*Kuş Adam ve Prens
*Sihirbaz Oz
*Külkedisi
*Fındıkkıran
*Masalcı
*Kral ve Ben
*Midas'ın Kulakları
*Mozart'ı Severmisiniz

2001 yılında Saint-Michel Fransız Lisesini kazandı. Bu dönemde balenin yanı sıra Manuel Reinadan Flamenko, Candaş Başdan Modern Dans dersleri aldı. Saint-Michel lisesinde okuduğu dönemde kendisinin yazıp yönettiği, oynadığı ve koreografisini yaptığı oyunlarla İspanya, Sicilya ve Mısır'daki fransızca tiyatro festivallerine katıldı ve oradaki gazetelerde bu oyunlardan övgüyle bahsedildi.

Oyunlar:
*Les Chats De La Rue (Sokak Kedileri)
*Nous Sommes Innocents (Biz Masumuz)
*Harem

2002 yılında Murat Ali Mandacı ile latin dansları çalışmalarına başladı. Ardından İsmet Müftüoğlı ile latin amerikan dansları çalıştı. Halen jimnastik federasyonuna bağlı lisanslı dans sporcusudur.

2004 yılında Saint-Michel lisesinden mezun olduktan sonra orada tiyatro eğitmeni olarak çalıştı ve Les temps des Gitans (Çingeneler Zamanı) adlı eseri oyunlaştırdı, yönetti ve koreografisini hazırladı.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarını kazandı. Orada ses, diksiyon, dans, Dünya dansları (Kahraman Nasirov), Solfej, Eskrim doğaçlama, Sahne, Sanat Tarihi, Mitoloji, Estetik, Dramaturji Tiyatro tarihi, Dekor kostüm eğitimi aldı. 2008 yılında Mehmet Birkiye'nin yönettiği Fesleğen Çıkmazı (İrene) ve Suat Özturna'nın yönettiği Moskova Geceleri (Olga Knipper) oyunlarıyla konservatuardan mezun oldu.

2005 yılında Guildhall Music&Drama School tarafından seçilerek Shakespeare ve Çağdaş Tiyatro üzerine çalışmalar yaptı orada Wendy Allnut, Wyn jones, Patsy Rodenberg, Ken Rea gibi tiyatroda dans, hareket ve ses kullanımı üzerine uzmanlaşmış hocaların workshoplarına katıldı, Orada maske kullanımı ve sahne dövüşü dersleride aldı ve eğitim sonunda Shakespearenin Bir Yaz Gecesi Rüyası (Helena) ve Martin Crimp'in Attemps on her life adlı oyunlarında oynadı.

Oynadığı kısa filmler:
*Üç (Antalya Film Festivali Final) Fatih Demir
*Mürekkep lekesi
*Adam
*Hayalet ( Açerya Aktürk)
*Tango
*Terzi
*Heykel (Cansın Sagesen)
*Ezber (Tolga Öztorun)

2006 yılında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu ve dansçı olarak çalışmaya başladı.

Oynadığı oyunlar:
*Leyla ile mecnun (Ali Taygun) oyuncu ve dansçı Leyla,meddah
*Vişne bahçesi (Ali Taygun) Varya

2007/2008 Tiyatro Liman'da Ece Okay'ın yönettiği

*Jean ve Beatrice (Beatrice)

16. İstanbul Tiyatro Festivalinde Kaya İlhanın çalışması olan Sonsuza İskele adlı projede 'Anka Kuşu' ve 'Medea'yı oynamıştır.

Zeynep Özyağcılar Haberleri

15 bin dolarlık gala yüzüğü
Erdal Özyağcılar'ın kurduğu Tiyatro Martı, 'Uçlar' adlı oyunla perdelerini ilk kez açtı. ...
31 Ocak 2014 Cuma
Karadağlar 35. bölüm fragmanı izle
Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Karadağlar 35. bölümüyle 18 Temmuz Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Karadağlar 35. bölüm özeti ve fragmanı......
13 Temmuz 2011 Çarşamba
Karadağlar 35. bölüm fragmanı ve özeti
Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Karadağlar 35. bölümüyle 18 Temmuz Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Karadağlar 35. bölüm özeti ve fragmanı......
13 Temmuz 2011 Çarşamba
Karadağlar 35. bölüm özeti ve fragmanı
SHOW TV ekranlarında yayınlanan dizi Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler adlı romanından uyarlanmış. Zengin bir baba ve oğulları arasındaki çatışmaları anlatan dizi reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor....
13 Temmuz 2011 Çarşamba
Erdal Özyağcılar'ın en değerlisi
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün kızıyla Arnavutköy'de balık keyfi yaptı....
6 Eylül 2011 Salı
Erdal Özyağcılar: Mahsun'u takdir ediyorum
Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar: Mahsun Kırımızgül'ün dizisini çok beğendim....
30 Kasım 2011 Çarşamba
Tüm Zeynep Özyağcılar haberleri için tıklayın

Zeynep Özyağcılar Videoları

Tüm Zeynep Özyağcılar videoları için tıklayın