USD (Alış - Satış) : 2,167 - 2,171 EURO (Alış - Satış) : 2,844 - 2,849
SERDAR ORÇİN KİMDİR?
SERDAR ORÇİN HABERLERİ
21 Ocak 1976 yılında Bayburt'ta doğdu. Tiyatroya Mehmed Meyazıd Lisesi Lise'sinde başlGezen Sanat Merkezi Tiyatro okudu.adı.Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro okudu.

müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro okudu.1999 da mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları girdi. Oyunculuk hayatı boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları'nın yanı sıra birçok Tiyatro'da çalıştı. Çalıştığı tiyatrolar içinde İstanbul Devlet Tiyatrosu, D.A.T. production, Yayla Sanat Merkezi, Yeditepe Oyuncuları, İstanbul Kraliyet Tiyatrosu vardır. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında bulunmuş ve ilk oyununda oynamıştır. 2000 yılından buyana yeni dönem Türk Sineması'nda birçok Sinema filminde oynamıştır. Televizyon'da Dizi filmlerdede oyunculuk yapmaktadır.
Sahip olduğu ödüller [değiştir]
• 13. Afife Tiyatro Ödülleri : Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu - Maskeliler - 2009
• Antalya Altın Portakal Film Festivali : Jüri Özel Ödülü - Yazgı (film, 2001) - 2001
• Ankara Uluslararası Film Festivali - Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Ödulü - Yazgı (film, 2001) 2001
• Çasot Jüri Özel Ödülü - Yazgı (film, 2001) - 2001
• Sadri Alışık Ödülleri : Umut Veren Oyuncu Ödülü - Yazgı (film, 2001) 2002
Rol aldığı tiyatro oyunları [değiştir]
• Alemdar (oyun) : Orhan Asena - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Maskeliler : Ilan Hatsor - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Hastasıyız : İstanbul Kraliyet Tiyatrosu
• Kantocu : Haldun Dormen - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey Cmal Reşit Rey - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Candan Can Koparmak : Orhan Asena - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• 3.Richard : William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Othello : William Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Schwayk İkinci Dünya Savaşında : Bertelt Brecht - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Barışa Şans Verin : Can Doğan - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Atatürk ve Çocuk : İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Çevreci Prens : Fikret Yayan - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Düşler Sirki : Ümran İnceoğlu - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• İsli Sisli Pis Puslu : V. Ludwing R. Lücker - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Oz Büyücüsü : Lyman Frank Baum - MSM Oyuncuları
• Sihirli Kitap : Nesrin Kazankaya
• Kalbin Sesi : Peter Shaffer Hadi Çaman Tiyatrosu
• Sokağa Çıkma Yasağı : Civan Canova - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Sabaha Az Kala : Neşe Erçetin Atakan - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Atlarıda Vururlar : Horace McCoy
• Hbabam Sınıfı (oyun) : Rıfat Ilgaz - İstanbul Şehir Tiyatrosu
• Fil Hamdi : Aziz Nesin - MSM Oyuncuları
• Kadı (Oyun) : Ülkü Tamer - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Filmografisi [değiştir]
• Devrimden Sonra - 2011
• Mükemmel Çift Rafet Dereci
• Haneler 2009
• Ölüler 2008
• Ali'nin Sekiz Günü 2008 Ali
• Barda 45
• Yolda / Rüzgar Geri Getirirse 2005 Sedat
• Tombala 2005
• Gümüş (dizi) 2005 Onur
• Hayalet 2004 Yusuf
• Bekleme Odası 2003 Kerem
• Mühürlü Güller 2003 Esat
• Abdülhamit Düşerken 2002 Mustafa Kemal
• Gülbeyaz 2002 Tahir Demiroğlu
• Sır Çocukları 2002 Ziya
• Yazgı (film, 2001) Musa
• Köçek 2000
• Artık Çok Geç 2000 Karslı
• Üçüncü Sayfa 1998 Ev Sahibinin
SERDAR ORÇİNHABERLERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar