İnsanlar Alemi Biyografisi

İnsanlar Alemi Hakkında

Proje tasarımı Elif Yakarçelik, Alper Kul ve yönetmen Meltem Bozoflu'ya ait olan "İnsanlar Alemi” senaryo editörlüğünü ise Murat Kepez üstleniyor.

İnsanlar Alemi, Aziz Güngör Esen (Ali Sunal)’ın yeteneksiz öğrencileri ile insan ilişkilerini irdeleliği konferansları artık televizyonda milyonlara ulaşmaya başlamıştır. Bütün ekibin aynı lojmanda yaşaması ile işler daha da karışık bir hal almıştır.

Hocasına hayran ve hocasının bu girişiminin hayatının projesiolduğuna inanan İsmail (Alper Kul), mahalle kızı Sinem (İrem Sak) bitirim Hakkı (Okan Çabalar) olarak tandığımız karakterlere; şöhret budalası Hüseyin (Erdem Yener), zengin kızı Burcu (Aylin Kontente)’nin eklenmesi ile Aziz Güngör Esen (Ali Sunal)’ın işi daha zordur.
Günlük hayatta yaşanan olaylarla farklı bir bakış açısı ile yaklaşan İnsanlar Alemi, tiyatro ve sahne arkasında yaşanan performansları birleştirerek ile izleyicileri ekran başında hem eğlendirecek hem şaşırtacak.

İnsanlar Alemi Haberleri

'Bebek Mi Geliyor Yoksa?'
Oyuncu Alper Kul ile evlenen Aylin Kontente bebek alışverişine çıktı...
18 Nisan 2013 Perşembe
Alper Kul Yeni Diziyle Geliyor!
Alper Kul, İnsanlar Alemi isimli programda aynı sahnede yer aldığı Aylin Kontante ile evlenmişti....
26 Ocak 2013 Cumartesi
Alper Kul Evliliğini Anlattı!
'İnsanlar Alemi' programında aynı sahneyi paylaştığı Aylin Kontante ile geçtiğimiz ay evlenen Alper Kul, çok enerjik bir çift olduklarını söyledi....
25 Ocak 2013 Cuma
Alper Kul Evlendi
Oyuncu Alper Kul dün sürpriz bir nikahla İnsanlar Alemi adlı komedi dizisinde birlikte rol aldığı Aylin Kotente evlendi...
18 Aralık 2012 Salı
İnsanlar Alemi Sezonu Kapattı
“İnsanlar Alemi” 17'nci bölümüyle ekranlara bir süreliğine veda etti....
30 Ağustos 2012 Perşembe
İrem 'Sak'lıyor!
Yalan Dünya’nın Tülay’ı İrem Sak aşk yaşadığı oyuncu sevgilisini saklıyor....
2 Eylül 2012 Pazar
Tüm İnsanlar Alemi haberleri için tıklayın