Caner Cindoruk Biyografisi

Caner Cindoruk Kimdir?

1980 yılında, Adana'da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesi Konservatuarı'nda Tiyatro bölümünü bitirdi. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.
1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.
2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı.
2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.
Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizideki Kemal rolüyle sanat hayatına devam etmektedir. Yayınlandı günden itibaren olumlu eleştiriler alan dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'dır.
Oynadığı Diziler;Yaprak Dökümü, Geç Gelen Bahar, Kara Güneş, Hanımın Çiftliği
Oynadığı Filmler; Kelebek, Beynelminel.
Oynadığı Tiyatro Oyunları; Fehim Paşa Konağı, Yalancı Aranıyor, Kaktüs Kumpanya, Soyut Padişah, Komşu Köyün Delisi, Yeşil Papağan Limited, Ada, Hayvan Çiftliği, Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı, Kuğular Şarkı Söylemez, Uçurtmanın Kuyruğu.
Yönettiği Tiyatro Oyunları; Ada, Hayvan Çiftliği, Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı, Kuğular Şarkı Söylemez.

Caner Cindoruk Haberleri

Nazlı Bulum sevgilisiyle görüntülendi!
Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Nazlı Bulum, Kanal D'de ekranlara gelen ve çarşamba akşamlarının en çok konuşulan yapımı olan 'Sadakatsiz' dizisi ile geniş kitlelerce tanındı. 30 yaşındaki oyuncu, önceki gün sevgilisiyle ilk kez...
17 Nisan 2022 Pazar
Sadakatsiz izleyenlere kötü haber!
Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'nin reyting rekoları kıran dizisi Sadakatsiz için yeni bir karar alındı. 26 Mayıs ...
25 Mayıs 2021 Salı
Sadakatsiz'e yeni oyuncu geliyor!
Sadakatsiz dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Kadın dizisinde çok beğenilen oyuncu Sadakatsiz dizisine geldi. Burak Sergen'in sağlık durumuna göre şekillenecek. ...
10 Mayıs 2021 Pazartesi
Burak Sergen yoğun bakıma alındı
Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, dün evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. ...
13 Nisan 2021 Salı
İşte Cemal Hünal'ın yeni projesi
Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da yaşadığı sakatlık sonucu gözyaşları içinde yarışmaya veda eden Cemal Hünal'ın yeni adresi belli oldu. Cemal Hünal, çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin kadrosuna katıldı. Başrollerini C...
16 Şubat 2021 Salı
Caner Cindoruk: Erkekleri deşifre ettim!
Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, iyi aile babası gibi görünen erkekleri deşifre ettiğini söyledi....
2 Aralık 2020 Çarşamba
Tüm Caner Cindoruk haberleri için tıklayın

Caner Cindoruk Videoları

Tüm Caner Cindoruk videoları için tıklayın